Culemborg

Zonnepanelen in Culemborg

Dé specialist voor zonnepanelen in Culemborg. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Culemborg.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Culemborg passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Culemborg langs voor een professionele aansluiting en montage van de zonnepanelen. Ook voor de nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Culemborg.

Hoeveel levert het op in Culemborg?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Culemborg wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Culemborg, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Culemborg biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Culemborg, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Culemborg

Culemborg - Thijsselaan 100
J. Koole
18 Sharp Poly zonnepanelen 260 Wp met 1 Solar Edge 3 fase omvormer SE5k en 18 optimizers.
Culemborg - Korenbloem 36
O. Schinagl
17 Poly zonnepanelen 11 x 330 Wp + 6 x 270 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE5000H en 17 optimizers.