Deil

Zonnepanelen in Deil

Dé specialist voor zonnepanelen in Deil. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Deil.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Deil passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Deil langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Deil.

Hoeveel levert het op in Deil?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Deil wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Deil, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Deil biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Deil, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Deil

Deil - 't Oosteneind 6
G. van de Water
28 zwarte mono zonnepanelen 260 Wp met 2 Solar River omvormers 3400TLD , string 4x7 zonnepanelen
Deil - 't Griendje 3
J. van Kooij
12 zwarte mono zonnepanelen 260 Wp met 1 Solar River omvormer 3400TLD , string 2x6 zonnepanelen