Den Hout

Zonnepanelen in Den Hout

Dé specialist voor zonnepanelen in Den Hout. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, en Panasonic. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Den Hout.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Den Hout passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Den Hout langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Den Hout.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Den Hout.

Hoeveel levert het op in Den Hout?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Den Hout wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Den Hout, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Den Hout biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Den Hout, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Den Hout

Den Hout - Achterstraat 25
P. de Heijde
12 stuks Sharp poly zonnepanelen 270 Wp met 1 Goodwe 3000NS omvormer, string 1 x 12 panelen
Den Hout - Houtse Heuvel 33
A. de Jongh
18 stuks zwarte Sharp zonnepanelen 300 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE5kE en 18 optimizers.