Hoogblokland

Zonnepanelen in Hoogblokland

Dé specialist voor zonnepanelen in Hoogblokland. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG en Panasonic. Tevens leveren we top omvormers van Goodwe en SolarEdge. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Hoogblokland.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Hoogblokland passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Hoogblokland langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Hoogblokland.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Hoogblokland.

Hoeveel levert het op in Hoogblokland?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Hoogblokland wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Hoogblokland, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Hoogblokland biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Hoogblokland, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Hoogblokland

Hoogblokland - Hofstede 5
Anoniem
15 stuks zwarte mono LG NeON2 zonnepanelen 325 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE4000H en 15 optimizers.
Hoogblokland - Dorpsstraat 105
Anoniem
10 zwarte mono LG NeON2 zonnepanelen 320Wp met 1 SolarEdge omvormer SE3000H en 10 optimizers.