Hoogvliet

Zonnepanelen in Hoogvliet

Dé specialist voor zonnepanelen in Hoogvliet. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Hoogvliet.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Hoogvliet passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Hoogvliet langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Hoogvliet.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Hoogvliet.

Hoeveel levert het op in Hoogvliet?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Hoogvliet wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Hoogvliet, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Hoogvliet biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Hoogvliet, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Hoogvliet

Hoogvliet - Zalmzegenpad 27
Anoniem
15 stuks LG NeON2-V5 zonnepanelen van 350 Wp met 1 SolarEdge SE5000H omvormer met 15 optimizers.
Hoogvliet - Viskorfstraat 42
T. van Grevenhof
20 zwarte München Solar mono zonnepanelen 260 Wp met 2 Goodwe omvormers 2500NS, string 2 x 10 zonnepanelen