Krimpen aan de Lek

Zonnepanelen in Krimpen aan de Lek

Dé specialist voor zonnepanelen in Krimpen aan de Lek. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Krimpen aan de Lek.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Krimpen aan de Lek passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Krimpen aan de Lek langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Krimpen aan de Lek.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Krimpen aan de Lek.

Hoeveel levert het op in Krimpen aan de Lek?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Krimpen aan de Lek wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Krimpen aan de Lek, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Krimpen aan de Lek biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Krimpen aan de Lek, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek - Klipperstraat 3
Anoniem
8 stuks Sharp zonnepanelen van 275 Wp met 1 SolarEdge SE2200H omvormer en 8 optimizers.
Krimpen aan de Lek - Hoofdstraat 161
G Reitsma
11 zwarte mono LG NeON2 zonnepanelen met 1 SolarEdge omvormer SE3500H en 11 optimizers