Lage-Zwaluwe

Zonnepanelen in Lage-Zwaluwe

Dé specialist voor zonnepanelen in Lage-Zwaluwe. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Lage-Zwaluwe.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Lage-Zwaluwe passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Lage-Zwaluwe langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Lage-Zwaluwe.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Lage-Zwaluwe.

Hoeveel levert het op in Lage-Zwaluwe?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Lage-Zwaluwe wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Lage-Zwaluwe, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Lage-Zwaluwe biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Lage-Zwaluwe, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Lage-Zwaluwe

Lage-Zwaluwe - Princenhil 15
Anoniem
42 stuks zwarte LG NeON2-V5 zonnepanelen van 325 Wp met 1 SolarEdge SE17k-E omvormer en 42 optimizers.
Lage-Zwaluwe - Princenhil 31
Anoniem
18 stuks zwarte LG NeON2-V5 zonnepanelen van 325 Wp met 1 SolarEdge SE5k-E omvormer en 18 optimizers.