Leerbroek

Zonnepanelen in Leerbroek

Dé specialist voor zonnepanelen in Leerbroek. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Leerbroek.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Leerbroek passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Leerbroek langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Leerbroek.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Leerbroek.

Hoeveel levert het op in Leerbroek?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Leerbroek wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Leerbroek, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Leerbroek biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Leerbroek, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Leerbroek

Leerbroek - Recht van ter Leede 2b
Anoniem
14 stuks zwarte LG NeON2, A5 zonnepanelen van 320 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE4000H en 14 optimizers
Leerbroek - Nieuwe Geer 2
K. van Zanten
14 zwarte Sharp zonnepanelen 300 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE3680H en 14 optimizers.