Nieuwaal

Zonnepanelen in Nieuwaal

Dé specialist voor zonnepanelen in Nieuwaal. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Nieuwaal.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Nieuwaal passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Nieuwaal langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Nieuwaal.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Nieuwaal.

Hoeveel levert het op in Nieuwaal?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Nieuwaal wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Nieuwaal, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Nieuwaal biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Nieuwaal, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Nieuwaal

Nieuwaal - Kerkstraat 22b
J. Dooijenburg
12 zwarte LG NeOn2 zonnepanelen 320 Wp met 1 Goodwe omvormer 3600D-NS , string 1 x 12 zonnepanelen.
Nieuwaal - Kerkstraat 22a
W. Termeer
8 zwarte LG NeOn2 zonnepanelen 320 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE2200H en 8 optimizers.