Oudewater

Zonnepanelen in Oudewater

Dé specialist voor zonnepanelen in Oudewater. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Oudewater.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Oudewater passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Oudewater langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Oudewater.

Hoeveel levert het op in Oudewater?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Oudewater wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Oudewater, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Oudewater biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Oudewater, vertrouwd en dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet en smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Oudewater

Oudewater - Hoenkoopse Buurtweg 5b
W. Maayen
18 zwarte LG mono zonnepanelen 280 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE5k en 18 optimizers.
Oudewater - Lijnbaan 36
K. Vink
12 zwarte München Solar zonnepanelen 260 Wp met 1 Goodwe omvormer 3000NS, 1 string 12 zonnepanelen.