Waardhuizen

Zonnepanelen in Waardhuizen

Dé specialist voor zonnepanelen in Waardhuizen. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Waardhuizen.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Waardhuizen passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Waardhuizen langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Waardhuizen.

Hoeveel levert het op in Waardhuizen?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Waardhuizen wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Waardhuizen, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Waardhuizen biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Waardhuizen, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Waardhuizen

Waardhuizen - Waardhuizen 44
W. Pruyssen
16 zwarte Sharp mono zonnepanelen 280 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE5k en 16 optimizers.
Waardhuizen - Waardhuizen 46
J. Pruyssen
11 zwarte Sharp mono zonnepanelen 280 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE3000 en 11 optimizers.