Wijk en Aalburg

Zonnepanelen in Wijk en Aalburg

Dé specialist voor zonnepanelen in Wijk en Aalburg. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Wijk en Aalburg.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Wijk en Aalburg passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Wijk en Aalburg langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Wijk en Aalburg.

Hoeveel levert het op in Wijk en Aalburg?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Wijk en Aalburg wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Wijk en Aalburg, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Wijk en Aalburg biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Wijk en Aalburg, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg - Vroonhoeve 6
E. Cools
10 stuks mono LG zonnepanelen Neon2 335 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE3000H en 10 optimizers.
Wijk en Aalburg - Polstraat 80
F. van der Ham
7 zwarte LG mono zonnepanelen 270 Wp met 1 Goodwe omvormer 2000NS, string 1x7 zonnepanelen